Friday, 26 August 2011

1. Which financial giant owns majority stake in LEGOLAND under its Merlin Entertainment brand?
Ans- Black stone
2. Famous Slogan by American criminal GARY GILMORE before he was executed in1977?
Ans- Just Do It
3. HARD ROCK café motto “love all serve all” is based on whom?
Ans- Satya Sai Baba
4. Blue print of Indian budget is called what? (White paper/blue sheet/red sheet)
Ans-Blue sheet
5-SIMPLY FLY written by whom?
Ans- Captain Gopinath
6- He is credited with the modernization and computerization of Indian Railways. Name the personality? Launched Shatabdi Express too!
Ans- Madhav Rao Scindia
7-SoundJam which was acquired by Apple was relaunched as what?
Ans- iTunes
8- Elizabeth Hurley is associated with which cosmetics brand that awarded her the first modeling job at the age of 29?
Ans- Estee Lauder
10- Logo of Picasa
11-For which big American automobile company did Leo Burnett work for as copywriter?
Ans – Cadillac
12-Term used by Andrew Fluegelman to market his product PC-TALK ,a very popular and successful communication software?
Ans- Freeware
13- The product line was first introduced in Europe in 1947 by Hoffman-LaRoche of Switzerland…….what hair care product?
14- Google Doodle of Pi Day shown. Identify.
Ans:-Pi day
15- A series of digital media files (either audio or video) that are released episodically and often downloaded through web syndication. What am I talking about?
16-Picture of products shown. Belongs to which FMCG giant?
17-Economist and Labour politician from UK had written this book, Dilip Kumar in the life of India. Name him. Lord_______
Ans:-Meghanad Desai
18. In Italian language it is number one,give me the name of the car brand of FIAT?
19. He founded Primentor, a U.S.-based consulting firm. From 1992 to 2002, later on taken over by I-Gate solutions etc…Identify him.
Ans:-Phanees Murthy, the sex scandal victim of Infosys
20. Chairman of New Silk Route partners, he is associated with a big B-School ?
Ans:-Rajat Gupta

No comments:

Post a Comment